Lidt om os

Malene Lyng Hansen

TLF.: +45 6176 2860
Email: malene@osteopatiplus.dk

I 2019 blev jeg færdiguddannet som Autoriseret Osteopat D.O. M.R.O.DK fra International Academy of Osteopathy. Min baggrund for at tage denne uddannelse er, at jeg i 2007 blev Autoriseret Fysioterapeut.  Tilbage i 2003 har jeg en Professionsbachelor i ernæring og sundhed.

Jeg finder de fleste kropslige problemstillinger interessante og detektivarbejdet i at finde årsagssammenhængene, som er filosofien i osteopati, giver mening i måden at arbejde på for mig.

Jeg behandler mange med whiplash, hjernerystelse, hovedpine og problemstillinger forårsaget af arvæv efter f.eks. kejsersnit, fjernelse af blindtarm eller brystcancer.

Jeg har stor interesse i behandling af babyer, gravide og kvinderelaterede problematikker og har altid haft lyst til at dygtiggøre mig, hvilket betyder at jeg i 2010 blev færdig som Gyn-Obs fysioterapeut. Jeg har fra da af hjulpet mange gravide med bækkenproblematikker samt kvinder med smerter fra underliv og bækken og andre bækken/underlivs relateret problemer.

Derudover har jeg påbegyndt en videreuddannelse indenfor behandling af  babyer i osteopati-regi for at udvide min viden indenfor dette interesseområde.

Efter et cancerforløb kan der opstå lymfødem, hvilket er et område jeg også har viden og erfaring indenfor. Jeg blev færdig som lymfødem-terapeut i 2009 og har derfor fået en del erfaring i at behandle særlig kvinder med lymfødem efter brystcancer-operation.

I 2010 blev jeg Certificeret Pilates Matwork instruktør og har haft stor glæde af at kunne undervise i individuelt tilpasset Pilates på hold. Jeg ser frem til også at kunne byde dig velkommen til Pilates træning.

Jeg har altid været fascineret af kroppen og de fysiske problemstillinger, jeg har mødt som behandler. Den osteopatiske filosofi og indgangsvinkel har netop været det værktøj jeg tidligere har manglet.

Ser frem til at hjælpe dig.

 

 

 

 

Anni Bach Zangenberg

TLF. +45 6131 2860
Email: anni@osteopatiplus.dk

Jeg har siden 2012 været Autoriseret Osteopat D.O. M.R.O.DK. Og for mig har det været en fantastisk gave at kunne hjælpe en masse mennesker med at skabe balance i deres krop og ofte også helt hjælpe dem af med deres gener.

Før jeg blev osteopat, har jeg været uddannet Autoriseret Fysioterapeut siden 1990. Det gav mig et godt erfaringsgrundlag at starte osteopati-uddannelsen på. I osteopatien fik jeg flere teknikker og udvidet mit syn på sundhed og sygdom og mere end det. Det gav meget bedre mening for mig at kunne behandle kroppen i en større sammenhæng og inkludere alle de udfordringer gener den enkelte oplever fra kroppens forskellige systemer; muskler, led, nerver, fordøjelse, stofskifte, kredsløb o.s.v.

Da jeg har mange års erfaring med at hjælpe og behandle mennesker, har jeg også været heldig at få en stor vifte af erfaringsområder både inden for hospitalsvæsnet, ishockey-og fodboldklubber samt ikke mindst en lang årrække med arbejde på klinik. Det spænder over behandling af babyer, gravide, elite fodbold- og ishockeyspillere til personer med stress, kæbeproblemer, hovedpine, migræne, whiplash/hjernerystelser, bækken- og rygproblemer og mange, mange flere spændende udfordringer. Særlige hjernerystelse og whiplash har jeg de senere år arbejdet meget med og det er også et område, hvor jeg har erfaring fra egen krop.

I 2003 blev jeg Fysio-Pilates instruktør og har siden haft stor glæde af at kunne undervise rigtig mange og se hvilke fremskridt de enkelte har kunne opnå gennem træningen. Det har også været fantastisk at kunne tilbyde træning til personer der har haft svært ved at kunne lave anden træning f.eks. personer med hjernerystelse.

Jeg glæder mig altid til at behandle det menneske, der kommer ind ad min dør. Glæder mig til at finde en vej gennem stimulering af kroppen, så den bliver hjulpet på vej til at finde ind til et rare sted at være med færre gener, begrænsninger og smerter, finde i balance igen.

Jeg vil også rigtig gerne hjælpe dig.