Lidt om os

Anni Bach Zangenberg

TLF. +45 6131 2860
Email: anni@osteopatiplus.dk

Jeg har siden 2012 været osteopat. Og for mig har det været en fantastisk gave at kunne hjælpe en masse mennesker med at skabe balance i deres krop og ofte også helt hjælpe dem af med deres gener.

Før jeg blev osteopat, har jeg været uddannet fysioterapeut siden 1990. Det gav mig et godt erfaringsgrundlag at starte osteopati-uddannelsen på. I osteopatien fik jeg flere teknikker og udvidet mit syn på sundhed og sygdom og mere end det. Det gav meget bedre mening for mig at kunne behandle kroppen i en større sammenhæng og inkludere alle de udfordringer gener den enkelte oplever fra kroppens forskellige systemer; muskler, led, nerver, fordøjelse, stofskifte, kredsløb o.s.v.

Da jeg har mange års erfaring med at hjælpe og behandle mennesker, har jeg også været heldig at få en stor vifte af erfaringsområder både inden for hospitalsvæsnet, ishockey-og fodboldklubber samt ikke mindst en lang årrække med arbejde på klinik. Det spænder over behandling af babyer, gravide, elite fodbold- og ishockeyspillere til personer med stress, kæbeproblemer, hovedpine, migræne, whiplash/hjernerystelser, bækken- og rygproblemer og mange, mange flere spændende udfordringer.

Jeg glæder mig altid til at behandle det menneske, der kommer ind ad min dør. Glæder mig til at finde en vej gennem stimulering af kroppen, så den bliver hjulpet på vej til at finde ind til et rare sted at være med færre gener, begrænsninger og smerter, finde i balance igen.

Brian Kyrsting Andersen

TLF.: +45 9398 2860
Email: brian@osteopatiplus.dk

Jeg ville ikke bytte mit job for noget andet i verden. Jeg er så heldig at få lov til at ændre menneskers liv til det bedre, og oven i købet kunne leve af det.

Jeg blev fysioterapeut i 2008 og osteopat i 2016 og har derfor en stor erfaring i behandling af mange forskellige gener og problemer. Osteopatien har ændret den måde jeg ser mennesker og kroppen på. Med osteopatien har jeg mulighed for at zoome helt ind på en lille bitte del af kroppen og optimere tilstanden der, for derefter at zoome ud igen og se hvordan det påvirker den generelle tilstand i hele kroppen. Det er især denne nørden omkring kroppens detaljer, kombineret med det hele syn på mennesket, som gør det så fedt at arbejde på denne måde.

Jeg har lovet mig selv altid at være nysgerrig, grundig og gøre mig umage ift. mit arbejde.

Når et menneske kommer ind første gang starter “detektiv arbejdet”. Det er spændende for mig at nørde med det menneske og den krop, som er foran mig. Hvorfor er der smerte? Hvordan påvirker de forskellige systemer hinanden? Hvad kan jeg gøre for at optimere denne krops sundhed? Hvad kan personen selv gøre? Sådanne spørgsmål vækker min interesse, samtidig med at jeg kobler mine undersøgelsesfund med den viden jeg har.

Dette fører som regel til at vi sammen får skabt bedre betingelser for kroppen, så den har bedre muligheder for at fungere optimalt. Jeg siger ofte til mine patienter: “Det er ikke mig, som gør dig bedre. Jeg trykker på nogle af kroppens knapper, så den får mulighed for at reparere sig selv”.

Jeg ser med åbenhed på alle former for problematikker og gener. Jeg interesserer mig i særlig grad for gener i ryg og kæbe, samt hovedpine.

Jeg glæder mig til at kunne hjælpe.