Behandling af babyer

Vi har hjulpet mange babyer med skæve hoveder, uro, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer (forstoppelse, gylp), sutteproblemer m.m.

Anni har siden 2002 behandlet mange babyer, med ovennævnte problemer. Og har en del efteruddannelse i behandling af netop babyer.

Malene har ligeledes mange års erfaring i behandling af babyer samt større børn. Hun er lige nu i gang med en diplom uddannelse i behandling af børn.

Al behandling foregår helt på din babys premisser. Der er intet, der undervejs gør ondt på din baby, da jeg kun benytter blide tryk i min behandling. Undervejs kan den lille måske alligevel godt blive utilfreds fordi han/hun bliver sultne, trænger til en ny ble eller ikke vil ligge i den stilling de ligger i. Dette er der tid til at tage højde for, da jeg altid afsætter god tid til hver behandling.

Babyer kan lige som os andre godt have spændinger og nedsat bevægelighed i deres led f.eks. i nakken. Deres problemer kan være opstået allerede, da de lå i livmoderen, hvis de har ligget skævt, har haft trange kår eller har ligget fast i den samme stilling længe. Generne kan også være opstået under selve fødslen, som godt kan være en hård omgang for et lille menneske.

De fleste babyer skal kun have ganske få behandlinger og de respondere tit både hurtigt og godt på behandlingen. I vil ofte få nogle øvelser med hjem til at følge op på behandlingen.

VI vil rigtig gerne hjælpe din baby, til at få det bedre i sin krop. Dette underordnet om du har konstateret, at den lille har problemer eller ej. En del kommer bare en enkelt gang med deres baby for at få tjekket, om der skule være nogle begrænsninger i kroppen som evt. vil kunne komme til at genere. Det er du også meget velkommen til at gøre. VI glæder os til at hjælpe jer og bestræber os på at give jer en tid hurtigt.