Bækken

Bækken- og lænde-området er et område i kroppen, hvor der ofte kan være gener og problemer. Det er i det område at der sker en fin balance mellem benene og resten af kroppen. Det er her rygsøjlen balancerer på bækkenet og her der ofte kompenseres for ubalancer i fødder og ben. Det er også her at der kompenseres for eventuelle spændinger og ubalancer fra nakke og skuldre. Tit kan årsagen til lænde- og bækkenproblematikker findes på forsiden af kroppen, altså i underliv eller organerne i maven. Det kan være arvæv fra operationer eller stramt bindevæv omkring organerne af forskellige årsager.

Når vi undersøger og behandler en person med lænde- eller bækkenproblemer, undersøger vi hele kroppen. Vi klarlægger hvilke steder der er problemer og om det influerer på lænd og bækken.

Til selve behandlingen bruger vi osteopatiske teknikker både til behandling af led, muskler, knogler, nerver, blodkar og bindevæv omkring organerne. Dette er med til at skabe friere bevægelse og færre smerter og gener i bækken og lænd.

Vi har erfaring med at behandle alle mennesker fra elite løbere, kontorfolk, gravide, unge gymnasie elever, ældre mennesker og mange mange andre. Vi vil også gerne gøre vores bedste for at hjælpe dig.

*hold i ryggen *hekseskud *facetledssyndrom *lændesmerter *diskusprolaps *mavesmerter *forstoppelse *reflux *sure opstød *underlivssmerter *endomertriose *bækkensmerter *menstruationssmerter *PMS *smerter efter kejsersnit *bækkenløsning *hoftesmerter *lyskesmerter *smerter i forbindelse med graviditet