MELT

Meld dig på næste ledige hold:

anni@osteopatiplus.dk, tlf. 6131 2860

LEDIGE PLADSER fra onsdag 10.april 24 kl. 17.00 - 18.30 samt onsdag 17.april, onsdag 24.april og onsdag 8.maj på samme tidspunkt

MELT er en selv-behandlingsmetode udviklet af amerikanske Sue Hitzmann Master of exercise.

Ved hjælp af simple øvelser udført med små bolde påvirkes kroppens bindevæv.

Bindevævet er det, der binder hele vore krop sammen og det er også i bindevævet at blodkar, nervebaner og lymfe baner sig vej igennem kroppen. Det er derfor naturligvis vigtigt at bindevævet er i en sådan tilstand at denne transport af stoffer og signaler ikke genres, forstyrres eller blokeres af stramninger, spændinger eller stift arvæv.

For mig har det givet rigtig god mening at uddanne mig i MELT konceptet, da mange der kommer til behandling hos os, også rigtig gerne vil kunne gøre noget selv for at forbedre deres tilstand. Med øvelser, kost og livsstil kommer man ofte rigtig langt, men jeg manglede en mulighed til at hjælpe folk med at påvirke deres krop og bindevæv, som vi også gør i vores osteopatiske behandlinger. Muligheden kom med MELT. Jeg har selv på egen krop oplevet hvad det gjorde for mig og vil gerne være med til, at du også kan oplevet hvordan MELT kan hjælpe dig og din krop.

MELT er nemt at gå til, da det er hænder og fødder du lærer at behandle. Nogle af teknikkerne kan være lidt svære at lære, men på kurset gennemgår vi alt grundigt og flere gange, så du efter endt forløb selv er i stand til at fortsætte behandlingen hjemme. En fuld fodbehandling tager 10-15 minutter og en fuld håndbehandling 5-10 minutter. Behandlingen kan fremover laves efter behov, måske et par gange om ugen, for at holde bindevævet smidigt, flexibelt og spændstigt. På den måde vil du give din krop mere frihed til bevægelse, mindre smerte og stivhed samt bedre betingelser for selv-heling, hvilket alt sammen er det samme den osteopatiske behandling sigter mod. Det betyder, at du måske ikke behøver behandling så ofte eller måske slet ikke har behov for behandling.

Kurset koster 1600kr incl. bolde. Der er mulighed for at dele betalingen i 2 rater.