Mindfulness

Jeg er uddannet instruktør i mindfulness hos Kognitiv center Fyn (se www.kognitivcenterfyn.dk). Det er en 2 årig uddannelse, der er baseret på omfattende forskning, hvor der er evidens for at Mindfulness kognitiv terapi forebygger tilbagefald af depression, angst, stress og irritabilitet. Desuden hjælper det dem, der lever under vanskelige vilkår f.eks. med cancer eller smerter. Derudover har mindfulness træningen gavnlig virkning på immunforsvaret.

Det passer derfor i tråd med den anden behandling, jeg tilbyder dem der besøger min klinik. Især tænker jeg på dem med stress, mange smerter, piskesmæld, nedsat immunforsvar og mange andre.

Mindfulness kurserne foregår på mindre hold. De kører over 8 uger 1 gang om ugen af 2 ½ times varighed. Udover deltagelse i kurserne er der ca. 45 minutters dagligt hjemmearbejde i perioden.

Træningen er introduktion til forskellige meditationer, fysiske øvelser og andre opgaver. Der bliver talt om oplevelserne undervejs, hvis man har lyst til at dele dem, men det er ikke en gruppe terapi.

De tidligere deltagere har haft rigtig god gavn af vores kurser og giver udtryk for at det har givet væsentlige positive ændringer i deres liv. Det har været en fornøjelse at være med på deres rejse gennem op og nedture for til sidst at se, hvor meget det har givet den enkelte. Jeg er meget taknemmelig for at være en del af den oplevelse.   Anni

Meditationer