Hjernerystelse/Whiplash

Vi har stor erfaring med behandling af hjernerystelse og whiplash/piskesmæld. Hver gang vi møder en person, som har været uheldig af pådrage sig en skade på hovedet, starter vimed at afdække, hvor omfattende symptomerne for den enkelte er. Hvor mange af kroppens systemer er blevet involveret; syn, hørelse, fordøjelse, søvn, koncentration, hormonbalance o.s.v. Derudover spørger jeg også ind til smerter og spændinger. Alle systemerne skal fremadrettet omfattes af behandlingen.

I forbindelse med en hjernerystelse eller et piskesmæld har der ofte været en forudgående ulykke, hvor måske også resten af kroppen er blevet påvirket. Derfor indleder vi med en fysisk undersøgelse af hele kroppen.

Behandlingens sigte er at give kroppen de bedste betingelser for at hele op igen. Vi benytter blide teknikker og vejleder den enkelte gennem forløbet med den daglige håndtering og evt. lette øvelser.

 

For at give kroppen mulighed for at hele optimalt op, er det vigtigt, så at sige at rydde op i de spændinger og låsninger der kan være i kroppen, så nakken ikke skal kompensere for problemer andre steder i kroppen.

Af egen erfaring med både hjernerystelser og whiplash ved jeg, at der skal en del tålmodighed til at komme gennem en periode med piskesmæld eller hjernerystelse. Men jeg ved også både gennem egen erfaring og gennem mit arbejde med alle de uheldig jeg har mødt gennem tiden, at det bliver bedre. Og jeg er med hele vejen.  Anni